(112)

Självkänsla

ljudbok


Självkänsla

Självkänsla handlar om vad vi tycker om oss själva, hur nöjda, stolta och accepterande vi är gentemot oss själva vad gäller vår person. Med en låg självkänsla blir vi mer sårbara för yttre omständigheter och har vi även en så kallad prestationsbaserad självkänsla som påverkas just av hur vi presterar och vad dessa prestationer får för erkännande av andra.

När vi tränar vår självkänsla får vi mer tilltro till oss själva och kan uppleva mer säkerhet och trygghet. Vi vågar stå upp för oss själva och för vad vi tror på. Självkänslan är om en muskel och när den tränas stärks även vår inre styrka och tro på vår förmåga. Och i och med det vågar vi pröva nya saker och utmana oss själva.

Den här korta effektiva övningen kommer stärka din självkänsla och passar bra närhelst du vill under dagen. Du kan också lyssna till denna innan du går upp på morgonen, eller när du går och lägger dig. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 9 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se



3.2

112 recensioner

Emma

2024-01-09

fin och stärkande

andersomarlene

2021-06-18

Ååpååååååååååååååa