(559)

Sista vakten

ljudbok och e-bok


För sju Ă„r sedan körde den ökĂ€nde "Mercedesmördaren" Brady Hartsfield rakt in i en folkmassa. Åtta mĂ€nniskor dog och lĂ„ngt fler fick men för livet. Den pensionerade kriminalpolisen Bill Hodges har inte kunnat lĂ€gga vansinnesdĂ„det bakom sig, och nĂ€r han nĂ„s av den oroande nyheten att en efter en av de överlevande efter Mercedesmassakern försökt ta sina liv under mystiska omstĂ€ndigheter, inser han att mardrömmen Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n över.

Hodges blir allt mer övertygad om att Brady Hartsfield har ett finger med i spelet i det som börjar likna en sjÀlvmordsepidemi. Men hur kan det vara möjligt, nÀr Hartsfield som Àr dömd till psykiatrisk vÄrd, sitter i rullstol och knappt kan prata? Vad döljer sig bakom Mercedesmördarens tomma blick?

Sista vakten avslutar Stephen Kings hyllade thrillertrilogi om Bill Hodges och hans stÀndiga medhjÀlpare Holly och Jerome. Den första boken i serien, Mr Mercedes, tilldelades 2015 Ärs Edgar Award för bÀsta spÀnningsroman.


UpplÀsare: Johan Svensson
LĂ€ngd:

4.0

559 recensioner

Maj-Lis

2024-02-09

Tyckte mycket sĂ€mre om denna del Ă€n de tvĂ„ föregĂ„ende. Blev inte speciellt engagerad eftersom intrigen var lite vĂ€l ”spacad” för mig.

Johanna

2024-01-31

SĂ„ bra serie!!!

Anonym

2023-11-20

Andra delen var den bĂ€sta 👌