(44)

Sista spiken

ljudbok och e-bok


”Bilbo” Svensson Ă€r ensamstĂ„ende och arbetslös och har flyttat till en Ă€rvd kĂ„k utanför Uppsala med sin tonĂ„rsdotter. Hon har gett upp hoppet om kĂ€rleken eftersom alla mĂ€n Ă€r ”mansgrisar och mytomaner”.

”Tarzan” Hasanpour Ă€r en kĂ€nslig apotekstekniker som inte kĂ€nner sig hemma i machogĂ€nget frĂ„n ”orten”. Även han har tappat hoppet om att finna en partner.

Men nÀr de tvÄ trÀffas slÄr det gnistor, de blir vrÄlkÀra och planerar en idyllisk framtid pÄ landet utanför Uppsala, med höns, kaniner och grönsaksland. Tillsammans för alltid.

Allt Ă€r underbart – tills de pĂ„ en alkoholdrĂ€nkt grillfest hamnar i ett genusgrĂ€l som slutar med en utmaning, en spikningstĂ€vling. Den som förlorar ska skamvandra naken genom Uppsala.

Snacket om den bisarra tÀvlingen sprids pÄ stan, snart Àr Bilbo och Tarzan rikskÀndisar och stÄr mot varandra som fiender. Det finns ingen vÀg tillbaka och inget hopp för kÀrleken. Eller?


UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

3.8

44 recensioner

veronica

2022-01-28

Lite lÄngdragen, men hÀrligt att lyssna till !

Lena

2020-12-04

Lite omstÀndig, vissa saker i boken kunde ha förkortas. Annars en fin berÀttelse om livet.

Gunnel

2020-09-26

LÀste som bok och lyssnat nyfiket: Det Àr som att lyssna pÄ en film! Rolig, drÄplig och tÀnkvÀrd feelgood! Anja Lundqvists inlÀsning Àr fantastisk!