(736)

Sista andetaget

ljudbok och e-bok


Han Àr din drömdejt. Du Àr hans nÀsta offer.

En ung kvinnas torterade kropp hittas i en sopcontainer, med igenmurade ögon, orÀkneliga skÀrsÄr och genomdrÀnkt av blod. Kriminalkommissarie Erika Foster Àr en av de första poliserna pÄ plats. Problemet Àr bara att det inte Àr hennes fall.

Medan Erika kÀmpar för att fÄ ingÄ i utredningsgruppen upptÀcker hon en lÀnk med det sedan fyra mÄnader olösta mordet pÄ en annan kvinna som ocksÄ hon hittats i en sopcontainer, med liknande skador och dödad pÄ samma sÀtt.

Gradvis börjar bilden klarna. Mördaren vĂ€ljer ut sina offer pĂ„ nĂ€tet och anvĂ€nder sedan sociala medier för att under falska identiteter bli vĂ€n med och slutligen stĂ€mma trĂ€ff med tilldragande unga kvinnor. Och nĂ€r nĂ€sta kvinna förs bort mĂ„ste Erika och hennes utredare desperat kĂ€mpa mot klockan för att rĂ€dda henne – och samtidigt identifiera den ansiktslösa mördare som döljer sig bakom sina falska identiteters charmigt leende stulna profilbilder.

“Robert Bryndza överraskar igen. Precis nĂ€r jag var sĂ€ker pĂ„ att serien om kommissarie Erika Foster omöjligt skulle kunna bli Ă€nnu bĂ€ttre, kommer den hĂ€r som toppar allt 
 Robert Bryndza förblir en av mina absoluta favoritförfattare.”

– The Book Review CafĂ©

“Det hĂ€r Ă€r en av de dĂ€r böckerna man vill sluka utan att ta ögonen frĂ„n texten, helt enkelt för bra för att lĂ€gga ifrĂ„n sig. Romangestalterna sprakar av energi och kemin mellan dem Ă€r enastĂ„ende vĂ€l fĂ„ngad 
 En fenomenal fortsĂ€ttning pĂ„ serien, som jag förbehĂ„llslöst rekommenderar!”

– The Quiet Knitter

“Robert Bryndza tar sprĂ„nget upp till förstaplatsen pĂ„ min lista över kriminalförfattarfavoriter 
 Den hĂ€r romanen Ă€r fullstĂ€ndigt enastĂ„ende!! BerĂ€ttelsen grep tag i mig frĂ„n första sidan och slĂ€ppte inte taget förrĂ€n efter den sista. Men köper du den, sĂ„ glöm inte att samtidigt köpa de andra i serien! Fem stjĂ€rnor (fast jag skulle ge den fler om det var möjligt!).”

– Star Dust Book Reviews

“Jag applĂ„derar alltid en ny bok med Erika Foster. Jag Ă€lskar henne hĂ€nfört, hon Ă€r en av mina favoritromangestalter.”

– The Book Heathen


UpplÀsare: Hanna K Schmitz
LĂ€ngd:

4.1

736 recensioner

Jessica

2024-03-23

Toppen!

Benny

2024-02-04

Bra bok med ovÀntade hÀndelser.

Clary

2024-01-19

Riktigt bra