(38)

Sex Tape - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Harvey sitter i mörkret och observerar hennes koreografi, och han blir helt förtrollad av hennes rörelser. I takt med att musiken blir mer och mer energisk börjar Fiona röra sig allt snabbare. Hon skakar av sig morgonrocken och Àr nu helt naken pÄ skÀrmen. Hon trycker upp sitt bröst mot kameran och smeker det, och det Àr sÄ skönt att hennes andning blir tyngre."

Fiona reser mycket med jobbet, men hon och Harvey har lÀrt sig att hantera avstÄndet med hjÀlp av videosamtal. De kommer Ànnu nÀrmare varandra tack vare alla lekar de hÄller pÄ med över skÀrmarna, trots det fysiska avstÄndet mellan dem. Allting förÀndras nÀr Harvey en dag föreslÄr att de ska ta det hela ett steg lÀngre och spela in en sexvideo; det perfekta sÀttet att visa vÀrlden hur riktigt sex och Àkta relationer ser ut. Och sjÀlvklart Àr det mÄnga som vill titta pÄ ...

Nicolas Lemarin Àr en fransk författare och journalist med en examen i psykologi. Han Àlskar ord och erotik och började sjÀlv skriva erotiska noveller för att fÄ utlopp för sin kreativitet.