(2376)

Sex substanser som förändrar ditt liv

ljudbok och e-bok


OPTIMERA DIN HJÄRNA!

Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv.

Får det lov att vara en Angels cocktail med signalsubstanserna dopamin, serotonin och endorfin? Eller kanske en Devils cocktail med kortisol som huvudingrediens? Tänk efter noga. Våra signalsubstanser är avgörande för att bli vårt mentalt bästa jag. Den här boken handlar om hur man kan leda sig själv mot den framtid man önskar. Till alla som längtar efter att känna sig höga på livet på riktigt.

David JP Phillips är en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare. Hans unika vinkel på äkta självledarskap bottnar i den långa depression som han själv lyckades ta sig ur med hjälp av djupgående kunskap om människans förmåga att kommunicera med sig själv. Det genombrottet blev grunden till WOW-kursen, en av Sveriges mest bokade kurser i ämnet.



4.2

2376 recensioner

Jessica

2024-03-24

Bästa boken jag läst, ger många konkreta tips som hjälper en att utnyttja kroppens naturliga mekanismer på rätt sätt för rätt situation.

Linda

2024-03-21

Mycket tänkvärd - och lättlyssnad

Ludmila

2024-03-16

Du ger långsam dopamin