(126)

Sex - sanningar och myter

ljudbok


Sex, sanningar och myter Àr en bok om sexualitet, kÀnslor och relationer.

HÀr kan du lÀsa om kroppen och vÄr förmÄga att njuta av den frÄn barndomen, genom puberteten till vuxenlivet. Det Àr en bok för unga lÀsare, nya svenskar och nyfikna vuxna. HÀr avslöjas allt du velat veta om orgasmer, hÄngel, fetischer, porr, sexuella fantasier och om kroppen allt pÄ ett avslappnat och öppet sÀtt. I boken fÄr du lÀsa om olika kÀrleks förhÄllanden. Om monogami, polyamouri, Àktenskap och graviditet. Om att föda barn, att vara förÀlder och om sexuella problem. Boken Àr fylld av personliga berÀttelser frÄn verkliga livet och svazr pÄ mÄnga olika myter om kroppen, sexlivet och dina kÀnslor.

"Anna" - "Det hÀr Àr en bok som jag önskar att jag hade lÀst som ung. Min dotter fick ett exemplar som vi lÀste tillsammans och det var mycket som var nytt och lÀrorikt för mig med. Det Àr en oerhört viktig bok i kölvattnet av metoo debatten! Barn och unga behöver bÀttre referenser Àn skolans pinsamma sexundervisning och porrens snedvridna vÀrld. Det hÀr Àr en bok som sakligt och enkelt beskriver hur vi kan njuta mera av sex och relationer."

"Sex sanningar och myter" Àr skriven av Lin Holmquist, sex coach, tantra terapeut och förelÀsare som hela livet varit fascinerad av sex och kÀrlek. Det Àr en del i hennes arbete för en vÀrld i fred och kÀrlek.


UpplÀsare: Lin Holmquist
LĂ€ngd:

3.6

126 recensioner

Jonatan

2023-04-25

vissa gÄnger Àr sprÄket "sÄhÀr Àr det" medan jag tÀnker "sÄ kan det vara ibland/för vissa". Men boken Àr vÀrdefull och hade svarat pÄ sÄ mÄnga frÄgor jag hade i tonÄren, och rÀttat sÄ mÄnga fel jag hörde dÄ.

familjen.ohlsson

2023-01-23

Jag lÀste boken som mamma till tvÄ tonÄringar. Tyckte man tog upp bra saker och förklarade pÄ ett enkelt sÀtt. Reagerade dÀremot starkt pÄ att vÄra kön kallades för fitta och kuk.

Anonym

2022-11-17

Alla borde lÀsa den hÀr, sÄ bra!