(3218)

Se till mig som liten är

ljudbok och e-bok


En sommarfredag i Stockholm: Ewert Truut är nära att bli skjuten av en desperat tonårsflicka. När hon avväpnats och förts till sjukhus visar det sig att någon skurit av hennes tunga. Något dygn senare blir en av Ewerts vänner brutalt mördad och verkligheten vänds upp och ner, inte minst när det visar sig att det finns en koppling mellan flickan och hans vän. När Ewert börjar nysta i trådarna dras han in i en ljusskygg härva av prostitution, människohandel och barnarov. Han hotas till livet och känner också ett tryck från höga polischefer som vill lägga locket på utredningen. Vilka krafter slåss han mot? Vem, eller vilka, försöker tysta honom? Samtidigt drabbas hans nära och kära av andra kriser och Ewert Truut får anledning att ompröva sina fördomar och tänka på hur mycket livet är värt.


Uppläsare: Stefan Sauk
Längd:

4.3

3218 recensioner

Lars

2022-09-16

Se till mig som liten är Dag Öhrlund uppläst av Stefan Sauk fjärde boken I Ewert Truut serien Bokomslag syntolkning . En handsilluett mot fönstret. En lantgård och en kvinna som sitter med korslagda ben och händerna mellan. Ewert var nära bli skjuten av en förtvivlad flicka. En vän blir brutalt mördad. Ewert börjar nästa I fallet. Många överraskningar och mörka hemligheter kryper fram. Hänsynslös trafficking med unga flickor ja barn. Höga potentialen i samhället visar sig vara inblandade. En rafflande spännande Truut berättelse. Full pott fem av fem möjliga

Gräbban

2022-08-24

Händelserik bok med Bra historia. Tappar dock intresset emellanåt då denna som boken innan ibland kan fokusera på helt fel saker. Boken hade kunnat bli några timmar kortare och dessutom fått fler stjärnor då den tappar lite med alla sexscener från karaktärernas privatliv.

Linda

2022-07-27

Grymt bra