(45)

Scarlet

e-bok


Andra boken i The Lunar Chronicles!

I Scarlet Äterser vi Cinder, som nu försöker fly frÄn det fÀngelse dÀr vi sist lÀmnade henne trots att det kommer att göra henne till den mest jagade personen i hela SamvÀldet.

PÄ andra sidan jorden söker Scarlet Benoit en tuff fransk tjej som inte drar sig för att bÀra pistol efter sin försvunna mormor. Och det visar sig att det Àr mycket hon inte kÀnt till om sin mormor eller den livsfara hon levt i under hela sitt liv.

NÀr Scarlet trÀffar Wolf, en streetsmart slagskÀmpe som tycks veta en del om hennes mormor, har hon svÄrt att lita pÄ honom. Samtidigt kÀnner hon sig oförklarligt dragen till honom och han till henne.

Scarlet Àr en futuristisk version av sagan om Rödluvan. Ett oförglömligt Àventyr i en vÀrld befolkad av mÀnniskor, cyborger och androider.

MARISSA MEYER Àr en amerikansk ungdomsboksförfattare som gjort succé med sin The Lunar Chronicles-serie. De tvÄ första böckerna gick rakt in pÄ New York Times bestsellerlista. Marissa Meyer bor i Tacoma i Washington med sin make och deras tre katter.

»Jag Àlskar hur Marissa Meyer vÀver ihop sina berÀttelser. Jag Àr grymt sugen pÄ att lÀsa fortsÀttningen.« Boktycke

»Lysande uppföljare till Cinder. En underbar bok.« The Guardian