(87)

Sarahs val

ljudbok och e-bok


Sarah gÄr domarutbildningen i Svea hovrÀtt och har skickats att döma vid en liten tingsrÀtt i Norrland. I lugnet mellan fjÀllet och Àlven har hon vÄgat nÀrma sig minnena frÄn det förflutna, och Àven funnit kÀrleken.

NÀr Sarah kallas tillbaka till Stockholm stÀlls hon inför flera svÄra val. Ska hon lÀmna Erik, pojkvÀnnen som hon ser en framtid med, och sin mormor som inlett en knoppande influencerkarriÀr eller ska hon stanna och ge upp drömmen om att bli domare?

I huvudstaden finns ocksÄ Christoffer, som krossade hennes hjÀrta men som nu vill ha henne tillbaka. Det andra Äret i Nordmyr Àr besluten att fatta flera och stora, men Àr Sarah verkligen redo att ta nÀsta steg?

Sarahs val Àr den fristÄende andra delen i Nordmyrserien, en rolig roman med svÀrta som handlar om det vi alla stÀlls inför nödvÀndigheten att vÀlja vÄr framtid och vÄra liv.

Marie H Lundh (f. 1977) Ă€r bosatt i en by i VĂ€sterbottens skĂ€rgĂ„rd. Hon arbetade i över femton Ă„r som journalist och chef pĂ„ det lokala mediehuset innan hon sadlade om för att arbeta med HR. De senaste Ă„ren har hon jobbat med personalfrĂ„gor och den administrativa sidan av domarutbildningen i HovrĂ€tten för Övre Norrland, men Ă€r nu författare pĂ„ heltid.


UpplÀsare: Frida Hallgren
LĂ€ngd:

3.8

87 recensioner

Eva

2024-03-11

SÄ trevlig bok! glÀdjer mig till nÀsta som ska komma snart

Johanna

2023-12-07

bra uppföljare. att det byttes inlÀsare Àr inte sÄ poppulÀrt men den hÀr inlÀsaren Àr vÀl ocksÄ skÄdis? dom brukar kunna ta en in i handlingen rÀtt fort och hon e lika bra :)

Malin

2023-06-22

Bra ! Först hakade jag upp mig pÄ att det var bytt upplÀsare frÄn förra boken men efter en timme sÄ slÀppte det. Charmig historia!