(297)

Sarahs lag

ljudbok och e-bok


Sarah gÄr domarutbildningen i Svea hovrÀtt och framtiden Àr utstakad. Tror hon i alla fall, tills det visar sig att högsta chefen har lÄnat ut henne. De kommande Ären ska inte alls tillbringas i Stockholm som planerat, utan i Norrland pÄ en tingsrÀtt i en stad Sarah aldrig har hört talas om. NÄgra veckor senare kliver hon av propellerplanet. I tvÄ Är ska hon vara domare vid tingsrÀtten i fjÀllkommunen Nordmyr men inte bara det, hon ska Àven bo och leva hÀr, vilket Àr en helt annan sak. Samtidigt Àr hon glad att slippa vistas i samma stad som mannen som pÄminner henne om varför hon vill arbeta i domstolsvÀrlden.

Det första Äret i Nordmyr Àr omtumlande. Vem Àr den hotfulle killen i cargobyxor som dyker upp pÄ hennes första rÀttegÄng? Hur kommer det sig att bÀsta vÀninnan Laura Àr avstÄndstagande? Och varför mÄste mormor (av alla mÀnniskor) vara en mÀstare pÄ lÀngdskidor?

Sarahs lag Àr en bÄde rolig och mörk roman, om att bryta invanda mönster och ta itu med rÀdslor. Om att hitta hem. Det Àr Marie H Lundhs debut och första delen i en serie.

Marie H Lundh Ă€r 44 Ă„r och jobbade i mĂ„nga Ă„r som journalist innan hon bytte bana. I dag arbetar hon i HovrĂ€tten för Övre Norrland med personalfrĂ„gor och den administrativa sidan av domarutbildningen.


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

3.6

297 recensioner

Eva

2024-03-11

Underbar! hjÀrtevÀrmande

gunbritt

2024-02-26

dÄlig upplÀsare. triviala situationer. floskler. rekommenderar den inte.

Anonym

2023-08-14

TrÄkig upplÀsare...