(49)

Sapmidemonen

ljudbok


En ung flicka hittas mördad i Nikkaluokta. RÀttspatologen Vincent Lysander anlitas, som konsult, av offrets far, för att delta i obduktionen av hans dotter. Lysander trodde, innan han accepterade uppdraget, att han för alltid hade lÀmnat arbetet med döda kroppar, men nu var han sÄledes tillbaka pÄ fÀltet.

Såpmi drabbas av ytterligare ett antal bestialiska och oförklarliga mord. PÄ Kirunapolisens begÀran blir Lysander djupt indragen i samtliga mordutredningar. Polisen konstaterar att det Àr en seriemördare som löper amok. Det blir en desperat jakt pÄ en otroligt hal psykopat, som dessutom verkar vara totalt orÀdd för att Äka fast.

Lysander hittar till slut en gemensam nÀmnare till alla morden. NÀr polisen sedan jagar mördaren efter Lysanders ledtrÄdar, drabbas de av en allvarlig, tragisk hÀndelse, som Lysander fÄr skulden för. Han kommer pÄ kant med polisen, men fortsÀtter pÄ den inslagna vÀgen. InfÄngandet av mördaren blir en blodig, vÄldsam och dödlig hÀndelse.

Vem fÄr leva och vem kommer att dö...


UpplÀsare: Per Svaneland
LĂ€ngd:

3.6

49 recensioner

may

2024-02-02

Den fullstÀndigt katastrofala upplÀsaren drar ner betyget rejÀlt. Likadant för den första boken!!! !

Moa

2023-10-08

Mycket vĂ€l skrivet! Författaren knyter sakta men sĂ€kert ihop handlingen mot slutet! SpĂ€nningen stiger som mot ett crescendo i sista kapitlet! SĂ„Ă„Ă„ spĂ€nnande! Ser fram emot kommande böcker 👍

Stefan

2023-04-20

Återkommer till att en mindre bra (nu Ă€r jag snĂ€ll) upplĂ€sare kan förstöra en bra bok