Sanningen om GI
Kom igång direkt!

Läs och lyssna gratis i 14 dagar

Sanningen om GI

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Sanningen om GI
Kom igång direkt!

Läs och lyssna gratis i 14 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nästa historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Sanningen om GI

3.33 3 betyg
Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.

I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.

I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.

Ur innehållet:

Så funkar GI

Du behöver kolhydraterna

Testa din blodsockerbalans

GI för viktminskning – lättare än du tror

GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett?

GI för maximal mental kapacitet

Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel

GB – visst kan du äta en liten kaka

Är GI en mirakelmetod?

Myter kring GI

De okända GI-bovarna

Så lagar du GI-mat

Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.

Sanningen om GI är tillgänglig som e-bok.

  • E-bok

    Publicerad : 2010-03-25

    Ingår i: Silver, Guld, Familj

    Språk: Svenska

    Förlag E-bok: Fitnessförlaget

    ISBN E-bok: 9789143505924

Visa mer

Det här gillar andra med Nextory

Så bra att kunna lyssna på en bra bok när jag sitter i bilen eller på flyget eller tåget.

firstnameAnita

Lätt att läsa och bra att man kan ställa in bakgrundsfärg och teckenstorlek.

secondPeter

Snabb och trevlig kundtjänst, bra utbud och snyggt användargränssnitt. Ständig utveckling av appen.

thirdAnna

Hundratusentals historier väntar

Läs och lyssna hur mycket du vill. Du väljer själv när du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

Roligare än någonsin med böcker

Fler än 11 000 läsare har gett Nextory fem stjärnor i betyg på App Store och Google Play.

Bokutmana dig själv

Sätt upp egna läsmål och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och Läsdagboken.