(9)

Sanningen om Dixie - del 1

ljudbok


Serien om youtuben Dixie frÄn MönsterÄs!

Dag Àr en helt vanlig tolvÄring som bor i MönsterÄs tillsammans med sin pappa (som Àr rÀdd för allt), och sin storebror, Kristian (som Àr finnig och har flickvÀn). Dag har bestÀmt sig: Han ska inte bli finnig. Han ska inte bli kÀr. Han ska inte vara rÀdd för nÄgonting. Det sista Àr inte svÄrt att hÄlla. I MönsterÄs finns inget att vara rÀdd för. SÄ Dag bestÀmmer sig för att börja göra stunts, filma dem och posta dem pÄ Youtube. Men allt mÄste hÄllas hemligt och han maskerar sig och kallar sig för Dixie.

Men det Àr supersvÄrt att fÄ till det dÀr första klippet. Vad de Àn försöker sig pÄ sÄ ser inget av det sÀrskilt coolt ut pÄ film. Flera av experimenten kunde dessutom ha gÄtt riktigt illa, om det inte vore för att Dag och hans kompis Goff trÀffar Soraya, den romska tjejen som bor med sin mamma i ett tÀlt i utkanten av köpingen.

Sanningen om Dixie Àr Dags berÀttelse om hur han blir Dixie - MönsterÄs enda youtuber och vlogger. Om hur han undviker puberteten, hur han Ätminstone för det mesta lyckas hÄlla sig orÀdd, och om hur han misslyckas totalt med projektet att inte bli kÀr.


UpplÀsare: Colin Svensson
LĂ€ngd: