(3534)

Sammanbrott

ljudbok och e-bok


Om man inte kan lita pÄ sig sjÀlv, vem kan man dÄ lita pÄ?

Cass har det svĂ„rt efter kvĂ€llen nĂ€r hon, mitt under ett skyfall, pĂ„ en vindlande liten skogsvĂ€g sĂ„g bilen i skogen och kvinnan som satt i bilen – kvinnan som blev dödad. Hon har försökt slĂ„ bort tankarna pĂ„ brottet, för vad kunde hon egentligen ha gjort? Det Ă€r farligt att vara dĂ€r under ett ovĂ€der. Hennes man skulle bli ursinnig om han fick veta att hon bröt sitt löfte att inte ta den genvĂ€gen hem. Och hon skulle antagligen sjĂ€lv ha blivit skadad om hon hade stannat.

Men sedan dess har hon glömt sÄ mÄnga saker: var hon stÀllde bilen, om hon har tagit sina tabletter, koden till larmet i huset, varför hon bestÀllde en barnvagn nÀr hon inte har nÄgot barn.

Det enda hon inte kan glömma Àr kvinnan, kvinnan som hon kanske kunde ha rÀddat, och de fruktansvÀrda, tÀrande skuldkÀnslorna.

Eller telefonsamtalen dÀr ingen sÀger nÄgot eller kÀnslan av att nÄgon iakttar henne ...

Ni kommer inte att kunna sluta lÀsa förrÀn ni har följt förvecklingarna till slutet som ni aldrig kunde ha förutsett.Daily Express

Ni kommer att Àlska den hÀr.

The Sun

En isande thriller som kommer att hÄlla er vaken till lÄngt in pÄ natten.

Mary Kubica

Boken Àr sÄ ruggigt stark att jag blir svettig!

Agneta NorrgĂ„rd, SVT Go’kvĂ€ll (Bakom stĂ€ngda dörrar)

BÀstsÀljande författaren B. A. Paris vÀxte upp i England men har bott i Frankrike under största delen av sitt liv. Bakom stÀngda dörrar var hennes debutroman, och den har sÄlt i över 1 miljon exemplar.


UpplÀsare: Kerstin Andersson
LĂ€ngd:

4.1

3534 recensioner

Maria

2024-03-28

LĂ„ngdragen och tjatig

Nellie

2024-02-25

Lite seg i början men riktigt spÀnnande!

Anonym

2024-01-20

Mycket spÀnnande!