(408)

Samir & Viktor

ljudbok och e-bok


MED INLÄSNING AV SAMIR OCH VIKTOR. För första gĂ„ngen nĂ„gonsin berĂ€ttas Samir och Viktors gemensamma historia. Detta Ă€r en naken skildring av resan mot framgĂ„ng, och livet bortom rampljuset.

Sommaren 2017 upptrÀdde duon 92 gÄnger. Med samma varma energi och nÀrvaro mötte de sina fans dag ut och dag in. De var dÄ Ärets mest bokade artister.

I Är deltog de för tredje gÄngen i Melodifestivalen och deras bidrag lÄg under vÄren som #1 pÄ Spotify; vÄr tids bild av framgÄng. Men vÀgen dit var inte lÀtt eller sjÀlvklar. Tung ADHD-medicinering, en skakig relation och ett uttalat förakt frÄn mediasverige Àr faktorer som Äsamkat duomedlemmarna lÄnga perioder av bÄde Ängest och konflikter.

Detta ett Àrligt portrÀtt av kÀndisvÀrldens stjÀrnglans och baksidor, skildrat genom ögonen pÄ tvÄ av Sveriges största influencers och berÀttat för Pascal Engman.

SAMIR BADRAN Àr en kÀnd TV-profil och influencer. Han fick sitt genombrott i Paradise Hotel 2013 och har deltagit i Let s Dance. Parallellt med Samir & Viktor har han slÀppt musik som soloartist. 2018 var han aktuell i Farmen VIP.

VIKTOR FRISK har en av Sveriges största livsstils- och modebloggar. Han blev utnĂ€mnd till Årets Influencer 2017. Fick stora framgĂ„ngar med boken Min Superkraft som handlar om livet med diagnosen ADHD. 2018 var han aktuell i Let’s Dance.

PASCAL ENGMAN har verkat som journalist pÄ Expressen och som nöjeschef pÄ Nyheter 24. Hans prisade debutroman, Patrioterna, kom 2017. I Samir & Viktor förmedlar han duons röster.



4.1

408 recensioner

L

2023-04-14

👍👍👍👍

Elise

2023-03-18

Vet inte vad jag ska skriva
?

Pia

2021-04-13

Jag tycker att det var en jÀtte bra bok. Starkt av grabbarna att dela med sig sina tankar och kÀnslor och framförallt kring psykisk ohÀlsa.