(549)

Saknad

ljudbok och e-bok


En dansk revisor försvinner under en vistelse i Berlin. Det visar sig att mannen förskingrat pengar pÄ sin arbetsplats, och hans syster Louise förstÄr direkt att nÄgonting fruktansvÀrt har hÀnt. Hon vill ha den bÀsta möjliga hjÀlp att hitta sin bror och kontaktar dÀrför den tidigare kriminalkommissarien Ravn, som tar sig an fallet.

VĂ€l pĂ„ plats i Berlin inser Ravn att fallet inte Ă€r unikt – flera mĂ€n har pĂ„ kort tid försvunnit under mystiska omstĂ€ndigheter. SpĂ„ren leder tillbaka till Stasi och Ravn börjar grĂ€va i det förflutna. Men nĂ„gon vill till varje pris hĂ„lla det förflutna dolt, och Ravn hamnar i stor fara i jakten pĂ„ sanningen ...

“Saknad” Ă€r den andra fristĂ„ende delen i serien om den före detta kriminalkommissarien Thomas Ravnsholdt, som anlitas som privatdetektiv för att hitta försvunna personer.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) Àr en av Danmarks mest lÀsta deckarförfattare. Han inledde sin karriÀr som manusförfattare inom filmbranschen vilket mÀrks i hans hÄrdkokta thrillers som prÀglas av en stark framÄtrörelse och mÄnga överraskande element. Krefeld Àr mest kÀnd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fÀngslat lÀsare över hela vÀrlden.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

3.9

549 recensioner

Lena

2024-02-10

lite rörig, men helt okej

Susanne

2024-01-29

Rörig i början men blir sen spÀnnande. Fredde som upplÀsare Àr jÀttebra.

Hans

2024-01-29

Bra