(0)

Sagor utan slut 2

e-bok


Snipp snapp snut,

så var sagan inte slut!

Du läser nu baksidan på en helt unik sagobok. Den innehåller nämligen 50 sagor utan slut. Berättelserna avbryts när det är som allra mest spännande. Mitt i en mening. Det betyder att du kan komma på ditt eget slut! Låt fantasin leka fritt i en ovanlig och häftig läsresa. Vilken saga blir din favorit?

Varje saga har en egen illustratör, så det blir en riktig berg- och dalbana för ögat också. De som tecknat sagorna är väldigt olika människor. Vissa är barn. Andra är ungdomar. En del är vuxna och några är till och med pensionärer. Några arbetar med att illustrera, medan andra är ovana vid både pensel och penna.

Men det spelar ingen roll. Det viktiga är att alla vill och vågar. Boken består av olika världar, skapade av lika olika människor. För jag älskar att vi alla är som vi är. Vår fantasi och förmåga att släppa taget om verkligheten lite, är viktigt för världen. Kanske blir du sugen på att skriva eller teckna en egen saga. Jag hoppas det!

Möt pirater, häxor, gädda-riddare, robotar, mardrömsdockor, gnäggmier och mycket mer. Tänk dig en snögubbe som träffar en solkatt. Eller en drake som är förkyld och nyser eld. För att inte tala om den där mystiska bajskorven!

Och vet du vad det häftigaste av allt är? Det som ändå är det viktigaste. Det fantasin är till för. Det som finns i både dig och mig. Håll i dig nu. När du läser den här boken, kanske du upptäcker ...