(124)

Rädda mig

ljudbok och e-bok


Vicesheriffen Sam Brooks är en sådan person man kan lita på. När han väl ger sig hän något kan ingenting stoppa honom. Han var den som tog hand om sin mamma efter pappans plötsliga död och han är den som alltid ställer upp när någon behöver honom. Sierra Rose är den perfekta kvinnan för Sam. Hon är lugn, trygg och praktiskt lagd. Sin syster Willows raka motsats.

Willow har varit hopplöst förälskad i Sam Brooks sedan första stund. Hon vill att systern Sierra ska få sitt lyckliga slut men hur ska hon kunna förneka sina starka känslor för Sam? Willow försöker distrahera sina hjärtans önskningar i sina ansträngningar att bli Mercy Falls nya ungdomspastor, vilket visar sig vara svårare än hon trott.

När hon väl lyckats bemästra sina känslor för Sam hamnar de båda i en livshotande situation i den förbjudna vildmarken i Glacier National Park. De måste arbeta tillsammans för att rädda sig själva och den grupp med tonåringar som Willow ansvarar för. Willow har nämligen tagit med ungdomarna på en utflykt i ett sista försök att bli ungdomspastor, något som håller på att få katastrofala följder.

Hur ska det egentligen gå för Sam, Willow och ungdomarna? Kommer de lyckas lura döden i den vintriga vildmarken tillsammans och kommer kärleken att övervinna allt till slut?

Susan May Warren är en prisbelönt och bästsäljande amerikansk författare. Hon har skrivit fler än femtio böcker, som sålts i över en miljon exemplar, och fått flera prestigefulla författarutmärkelser.


Uppläsare: Hanna K Schmitz
Längd:

3.6

124 recensioner

Maria

2023-04-30

Rekommenderar ABSOLUT inte denna serie för någon som inte är kristen, herrejössrs boken borde komma med en varningstext!! "vi kommer i denna bok Göra vårt bästa att konvertera alla människor till kristendomen".

Ewy

2023-04-27

Lite för mycket om Gud, för religiöst.

Annika

2023-04-15

En räddningsaktion tog för lång tid av innehållet i boken. För övrigt helt ok