(153)

Rysningen

ljudbok och e-bok


Livet har knappast varit en dans pÄ rosor för Abby Chastain. PÄ sin femtonde födelsedag förlorade hon sin mamma i en fruktansvÀrd tragedi. Tjugo Är senare Àr hennes egen tillvaro en enda röra. Abbys ex-man, radiokÀndisen Luke Gierman, har inte bara lÀmnat henne för en betydligt yngre kvinna. Han har Àven en förkÀrlek för att hÀnga ut sin ex-fru pÄ bÀsta sÀndningstid.

Inte lÄngt efter att Abby kÀnt en obehaglig nÀrvaro utanför sitt hem fÄr hon ett fruktansvÀrt besked. En man och en ung kvinna har hittats mördade i en fiskestuga, bara nÄgra kilometer frÄn hennes bostad. Och det visar sig snart att Abby inte bara har en koppling till offren - hon stÄr dessutom i centrum för mördarens kallblodiga planer. Med den farligt attraktive kriminalinspektör Montoya pÄ fallet förstÄr Abby att hon mÄste ta det varligt. Efter allt som hÀnt Àr det sista hon behöver att kÀra ned sig i en polis. FrÄgan Àr bara om hon har nÄgot val.

"Rysningen" Àr den tredje delen i Lisa Jacksons New Orleans-serie med poliserna Rick Bentz och Reuben Montoya.

Lisa Jackson, född 1952, Àr en amerikansk författare som lyckats med bedriften att toppa New York Times prestigefyllda bÀstsÀljarlista. Hon Àr verksam inom flera genrer, men mest kÀnd Àr hon kanske för sina insatser i deckarvÀrlden. Lisa har Àven skrivit en serie ihop med sin syster, Nancy Bush, som ocksÄ Àr författare.


UpplÀsare: Anna Thiam
LĂ€ngd:

3.9

153 recensioner

Anna

2022-08-13

Men hjÀlp flickstackaren att lÀsa och uttala orden korrekt!

Johanna

2022-04-03

SpÀnnande!

Görel

2022-02-08

SpÀnnande bra bok , helt i min smak. Bra upplÀsare.