(12)

Rum: En roadtrip genom psyket, Limited edition

e-bok


SpecialutgÄva med extra material i form av bild, text och ljud!

EN ATLAS FÖR VILSNA SJÄLAR

Alex Schulman och Sigge Eklund har intensivt pratat med varandra i sin populÀra podcast under fem Ärs tid, och trodde sjÀlva att det mesta dem emellan var sagt. Men allt Àndrades nÀr de tog sig an en lekfull utmaning att rita sina psyken i form av vÀrldskartor. NÀr de jÀmförde sina kartor upptÀckte de att dÀr fanns platser de aldrig tidigare hade utforskat, bÄde hos varandra och hos sig sjÀlva. De fortsatte att avtÀcka sina inre vÀrldar, dörrar öppnades till rum som fram till dess varit stÀngda.

Det som började som en lek resulterade till slut i denna bok. Man skulle kunna kalla det ett försök till en fullstÀndig atlas över deras inre. Eller helt enkelt en inblick i Alex och Sigges galna vÀrld. Oavsett vad vÀntar en hisnande resa genom skratt och sorg, nöd och lust, tid och rum.

Den populÀrfilosofiska boken TID blev Ärets mest sÄlda biografi 2015. Nu Àr Alex Schulman och Sigge Eklund tillbaka med RUM - En roadtrip genom psyket.

En fiktiv karta över tvÄ vilsna sjÀlars inre vÀrldsdelar Àr utgÄngspunkten i denna lika roliga som tankevÀckande odyssé. LÀsaren bjuds med pÄ en resa till platser som "SjÀlvhatsmarkerna", "De förlorade möjligheternas ö", "Sexualitetens delta" och "KÀrlekssorgernas sjöar". Aldrig tidigare har Alex Schulman och Sigge Eklund visat sig sÄ naket sÄrbara. RÀdsla, svart humor och nostalgisk melankoli blandas i en bok som trots allt mynnar ut i en hoppfull jakt pÄ mening, harmoni och frihet.

Med vacker och underfundig formgivning presenteras författarnas inre och yttre resa. Tillsammans med illustratören Kajsa Eldstens kraftfulla och unika bilder Àr RUM en bok att Äterkomma till gÄng pÄ gÄng.