(444)

RUM : En roadtrip genom psyket

ljudbok och e-bok


En atlas för vilsna sjÀlar

Alex Schulman och Sigge Eklund har intensivt pratat med varandra i sin populĂ€ra podcast under fem Ă„rs tid, och trodde sjĂ€lva att det mesta dem emellan var sagt. Men allt Ă€ndrades nĂ€r de tog sig an en lekfull utmaning – att rita sina psyken i form av vĂ€rldskartor.

NÀr de jÀmförde sina kartor upptÀckte de att dÀr fanns platser de aldrig tidigare hade utforskat, bÄde hos varandra och hos sig sjÀlva. De fortsatte att avtÀcka sina inre vÀrldar, dörrar öppnades till rum som fram till dess varit stÀngda.

Det som började som en lek resulterade till slut i denna bok. Man skulle kunna kalla det ett försök till en fullstÀndig atlas över deras inre. Eller helt enkelt en inblick i Alex och Sigges galna vÀrld. Oavsett vad vÀntar en hisnande resa genom skratt och sorg, nöd och lust, tid och rum.



3.8

444 recensioner

Jennifer

2023-06-22

Älskar deras ifrĂ„gasĂ€ttande perspektiv pĂ„ vĂ€rlden och deras förmĂ„ga att berĂ€tta!

Eva-Britt

2022-08-17

Författarna bjuder pĂ„ djuplodande reflektioner ur sitt innersta. Intressant att ta del av för att sjĂ€lv reflektera över sitt eget innersta. Samtidigt som jag undrar över om det Ă€r nödvĂ€ndigt och varför de ”viker ut sig” sĂ„ totalt inför allmĂ€nheten.

Tina

2022-07-22

Helt ok bra