(155)

Rovdjuret

ljudbok och e-bok


Oscar Fiva har suttit fĂ€ngslad i Ă„tta Ă„r för mordet pĂ„ sin vĂ€n Henrik Zahl. Fiva har alltid hĂ€vdat sin oskuld och liket har aldrig Ă„terfunnits. NĂ€r Zahl plötsligt dyker upp, död, Ă€r utredningsskandalen ett faktum – för vad polisen upptĂ€cker Ă€r att han mördades alldeles nyligen.

Kriminalkommissarie Anton Brekke sÀtts pÄ att lösa fallet. Samtidigt kommer en fransk lönnmördare till Norge och Brekke inser snart att han kÀmpar mot starkare krafter Àn han nÄgonsin kunnat ana. Och medan teamet gör allt de kan för att förstÄ vad som pÄgÄr planeras ett nytt mord.

***

Jan-Erik Fjell har kallats Norges nÀsta deckarkung. 2010 kom hans första kriminalroman, Angivaren, med Anton Brekke i huvudrollen. Den blev en enorm succé, hyllades av sÄvÀl kritiker som lÀsare och belönades med norska Bokhandlerprisen. Efter det har Fjell fÄtt flera utmÀrkelser och rÀttigheterna har sÄlts till 13 lÀnder. Rovdjuret Àr den fjÀrde fristÄende boken om den sjÀlvsÀkra och oförskÀmda kriminalkommissarien Anton Brekke.


UpplÀsare: Niklas Engdahl
LĂ€ngd: