(36)

Rosie Potters lyckliga liv efter detta

ljudbok


"Delvis deckargÄta, delvis chick-lit, delvis spökhistoria, och rakt igenom ren underhÄllning. Det Àr en galet rolig lÀsupplevelse med en romantisk och tankfull underton." -Western Mail

KÀrlek kan vara krÄngligt. Speciellt om man Àr död.

Rosie Potter vaknar upp med vĂ€rldens baksmĂ€lla. Men inte i sin vildaste fantasi kan hon gissa hur illa det faktiskt Ă€r: hon Ă€r död. I sin nya skepnad som spöke (och för evigt fast i sin fula flanellpyjamas) försöker Rosie lista ut vem det Ă€r som har tagit livet av henne. Snart inser hon att hennes Ă€lskade pojkvĂ€n Ă€r en otrogen skitstövel och lögnare. Är han kapabel till mord?

Den enda Rosie kan kommunicera med Àr hennes brorsas bÀsta kompis Charles. Snart inser Rosie att hon börjar bli förÀlskad i Charles. Inte den lÀgligaste tajmingen, för hur kan man ha ett kÀrleksliv om man rÄkar vara död?


UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

3.9

36 recensioner

Sofia

2021-02-17

Wow! Sitter nu med ett leende pĂ„ lĂ€pparna och kinderna vĂ„ta av tĂ„rar💕

Veronica

2020-09-08

En av de mest roande böcker jag nÄnsin lÀst i feelgoodgenren! Den Àr brilliant! Den berörde mig, fick mig att kÀnna igen mig, lÀt mig skratta högt men Àven grÄta av rörelse och sorg. En sak i sÀker...om jag skulle dö sÄ hoppas jag att jag fÄr chansen att spöka en aning innan jag gÄr vidare dit jag ska! LÀs den hÀr boken kÀra vÀnner!