(117)

Rorschach-protokollen

ljudbok och e-bok


Det ryska vapenskramlet vid den ukrainska grÀnsen nÄr Ànda till Rosenbad. Kommer kriget till slut att nÄ Àven Sverige? Regeringen behöver bÀttre information om de ryska avsikterna. SÀpo fÄr i uppdrag att ta fram en plan och Àrendet landar pÄ agenten David Karléns bord.

David har sina egna idéer om hur denna inhÀmtning av information ska gÄ till. Han vill placera en spion mitt i Kreml, den ryska maktens beslutskorridorer. Han vill gÄ hela vÀgen och hÀmnas allt ont som ryssarna Äsamkat honom och hans vÀnner genom Ären. Denna gÄng Àr det personligt - och han satsar allt.

Ryssland Àr vÀrldsmÀstare i kontraspionage och planen mÄste dÀrför verkstÀllas felfritt och med stor list. Lögnen mÄste vara trovÀrdig och riskerna Àr skyhöga. Det Àr ett uppdrag för David Karlén, med andra ord.

"Rorschach-protokollen" Àr en fartfylld spionthriller som utspelar sig i maktens korridorer.

Succéförfattaren Karl Eidem skriver bÀstsÀljande, fartfyllda, politiska thrillers med övertygande skildringar av de internationella underrÀttelsetjÀnsternas interna mekanismer. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om sÀpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.


UpplÀsare: Peder Falk
LĂ€ngd:

3.7

117 recensioner

Mikael

2024-02-05

SĂ€kert jĂ€ttebra, men tyvĂ€rr kunde jag inte med upplĂ€sningen 😕.

Anders

2023-12-17

Älskar författaren. men den hĂ€r var ett bottennapp. otroligt rörigt med alla datum som kapitelrubriker. storyn kĂ€ndes lam, men fortsatte lyssna dĂ„ det var Karl eidem.

h.kvik

2023-04-27

Vilken bra slut, tÀnk om den vore sann. UtmÀrkt lÀsning och spÀnnande innehÄll.