(476)

Rollspel

ljudbok och e-bok


"En mördare gÀckar polisen. En ung kvinna, stripteasedansös visar det sig, hittas död och svÄrt sargad. PÄ brottsplatsen har gÀrningsmannen lÀmnat mÀrkliga spÄr som tyder pÄ att han iklÀtt sig rollen av en seriemördare som hÀrjade i Kalifornien under 1960-talet. NÀsta offer Àr ett par ungdomar. Samma mÀrkliga signaler frÄn gÀrningsmannen. Polisen vet nu att fort-sÀttning kommer att följa.

Robert Lee Battle Àr en av Virginias rikaste och mest ansedda mÀn. Men det finns sprickor i den vÀlputsade fasaden. Battle Àr en osympatisk familje-tyrann och det utÄt sett lyckliga Àktenskapet med den paranta hustrun Àr en kuliss. Han Àr ocksÄ en notorisk kvinnojÀgare och anvÀnder sig gÀrna av prostituerades tjÀnster. Familjen ruvar ocksÄ pÄ mörka minnen av en son som dog i unga Är under omstÀndigheter som tystats ned.

Michelle Maxwell och Sean King engageras av polisen i jakten pÄ mördaren som fortsÀtter spela sitt morbida rollspel. Ett av uppslagen man arbetar med för dem nÀra familjen Battle och nÀr ett av mordoffren visar sig vara en ung man som misstÀnks för inbrott pÄ Battles lantegendom tar jakten en ovÀntad vÀndning."


UpplÀsare: Mats Eklund
LĂ€ngd:

3.8

476 recensioner

Ingvar

2023-10-16

SÄ mÄnga mord i en deckare gör att den blir ointressant.

Charlotta

2023-04-02

Mycket bra

Leif

2022-11-18

SpÀnnande bok med mÄnga intriger. För att vara Baldacci Àr det rÀtt sÄ mÄnga karaktÀrer att hÄlla reda pÄ.