(11)

Ristat i hud

e-bok


I mÄnader har poliskommissarie Greg Carver jagat en gÀckande seriemördare. En mördare som tillfÄngatar sina offer och Àgnar veckor Ät att tatuera varje centimeter av deras kroppar. Tills de blivit ett konstverk att visa upp för vÀrlden. Utredningen verkar ha gÄtt i stÄ nÀr Greg Carver en sen kvÀll brutalt skjuts ner i sitt hem. Hans kollega Ruth Lake Àr först pÄ plats, men istÀllet för att begÀra förstÀrkning sÄ stÀdar hon snabbt undan alla spÄr efter mördaren. Vad Àr det hon försöker att dölja och vem Àr mördaren? Och Àr Greg verkligen död?

Ristat i hud Àr en fÀngslande spÀnningsroman som tar dig med pÄ en berg-och-dalbana av hemligheter, överraskningar och svek i jakten pÄ en makaber mördare.

ASHLEY DYER Àr en gemensam pseudonym för den prisbelönta romanförfattaren Margaret Murphy och polisen och kriminalteknikern Helen Pepper. Ristat i hud Àr deras redan hyllade kriminaldebut och den första boken i serien om polisduon Lake och Carver.

»Uppslukande, smart. FullspÀckad med makabra och fÀngslande kriminaltekniska detaljer. En makalös debut.« Mo Hayder

»Kriminalinspektör Ruth Lake Àr en suverÀn skapelse.« Sheffield Telegraph

»En tÀt och fÀngslande thriller, lika vass som taggarna i intrigen.« Ann Cleeves

»En av de djÀrvaste, mest innovativa seriemördar-deckarna sedan NÀr lammen tystnar.« A.J Finn, författare till vÀrldssuccén Kvinnan i fönstret

»Hög spÀnningsnivÄ, fint invÀvda Liverpoolmiljöer, intressanta huvudpersoner och fascinerande kriminaltekniska detaljer (...) En riktig nagelbitare.« Elisabeth BrÀnnström, BTJ



4.0

11 recensioner