(203)

Resan tillbaka

ljudbok och e-bok


Året var 1980. Olga var dĂ„ en ung kvinna som bodde hos familjen Björksjö. Hon bodde Ă€ven dĂ€r den hemska natten dĂ„ hela familjen brann inne. Olga överlevde mirakulöst, och hon var till skillnad frĂ„n alla andra övertygad om att branden var anlagd. Dagen efter hĂ€ndelsen hittar hon sĂ„ en ovanlig ört som ger henne en oanad förmĂ„ga: tidsresa. Helt plötsligt öppnar sig en ny vĂ€rld för henne. Hon bestĂ€mmer sig för att utnyttja den ovĂ€ntade förmĂ„gan till att försöka lista ut vem som tĂ€nde pĂ„ Björksjös hem.

Trettiosju Är senare Àr en ung kvinna, Ellinor, pÄ vÀg till ett café. Platsen dÀr cafét stÄr Àr dock platsen dÀr Björksjös hus en gÄng stÄtt, och mÀrkliga saker börjar intrÀffa. Efter en stund börjar Ellinor tÀnka att kanske hennes mormor, Olga, försöker ta kontakt med henne, och att hon vill att Ellinor ska hjÀlpa henne att hitta den som mördade familjen Björksjö ...

Karina Johansson Àr en svensk författare och konstnÀr. Hon har en förkÀrlek till Sunne och mÄnga av hennes texter kretsar kring platsen.


UpplÀsare: Hannah Schmitz
LĂ€ngd:

3.7

203 recensioner

Pia

2023-11-11

jobbig inlÀsare

Anonym

2023-10-16

upplÀsaren gjorde boken omöjlig att lyssna pÄ, sÄ jag gav upp.

Kerstin

2023-10-13

KĂ€ndes lite tramsig!