(371)

Ragga som du shoppar

ljudbok och e-bok


"Du mĂ„ste byta raggningsmetod! Börja ragga som 
 typ som 
 som du shoppar! Du gĂ„r fram till de sexigaste, snyggaste skorna i butiken och sĂ€ger: Er vill jag ha! Kom! Precis sĂ„ ska du göra med killar"

Det Àr vÀnnernas rÄd till Lovisa nÀr hon Ànnu en gÄng beklagar sig över att hon inte kommer nÄgon vart med Adrian. Adrian, som Àr den enda anledningen till att hon överhuvudtaget gÄr till jobbet. Utöver honom finns dÀr bara en sur personalchef, en Ànnu surare butikschef och ett aldrig sinande lager av myggmedel att sortera. Lovisa har fastnat i en tillvaro hon helst hade dumpat, men nÀr man nÀrmar sig trettio och Àr lika talanglös som Kim Kardashian sÄ Àr det lÀttare sagt Àn gjort. Och sÄ Àr det ju det hÀr med Olivia, systern som Lovisa alltid stÄtt sÄ nÀra men som nu tycks försvinna mer och mer. Det kan hÀnda sÄ mycket med en familj, nÀr en av dem rÄkar riktigt illa ut. I flera Är har Lovisas liv stÄtt sÄ still att hon börjat tro att det krÀlat in under en sten och dött, men under det nÀrmaste halvÄret ska sÄ mÄnga saker hÀnda att ingenting snart Àr sig likt lÀngre.

Ragga som du shoppar Àr en skratta-tills-man-kissar-pÄ-sig-framkallande roman som blandar drastisk humor med allvar och spot on beskrivningar av Sverige 2017.


UpplÀsare: Clara Henry
LĂ€ngd:

4.1

371 recensioner

Mira

2023-09-17

En otrolig blandning av livets alla delar! GÄr rakt in i hjÀrtat.

Hanna

2023-04-11

Clara Henry lyfter boken. SjÀlva berÀttelsen Àr okej

Alice

2023-04-03

Tredje gÄngen jag lÀser denna nu, en av mina absoluta favoritböcker i genren! Perfekt blandning av humor, kÀrlek och allvarsamhet. KaraktÀrerna Àr lÀtta att tycka om. Clara Henry passar bra som upplÀsare.