(173)

Radhusdisco

ljudbok och e-bok


HÀr möter vi Morris förÀldrar: mamma som skickar runt Morris bland alla barnfamiljer i bekantskapskretsen för att han ska smittas av pÄssjuka, pappa som har en förmÄga att fÄ det lilla att kÀnnas stort och som berÀttar om indianer och Àventyr.

Morris trivs med kompisarna pÄ lÄgstadiet, tjejernas favorit Linus, grannen Henke och Ubbe med de nyaste leksakerna och alldeles speciella lekregler. Motvilligt flyttar han till det gula tegelradhuset och en ny skola och en ny tid, mellanstadiet. Men hÀr finns magister Cliffhanger som berÀttar historier som ingen annan och nya vÀnner som han delar bÄde roligt och sorgligt med. PÄ högstadiet blir vÀrlden lite större, tjejerna viktigare och drömmen om att fÄ dansa tryckare till True Colors med just den dÀr speciella tjejen kanske viktigast av allt.


UpplÀsare: Morgan Larsson
LĂ€ngd:

4.2

173 recensioner

Marianne

2024-01-16

Spot on i varje ungdomlig iakttagelse!

malin

2023-12-03

HÀrlig och livsbejakande bok. Beskriver tonÄren precis som jag minns den. Det var som att kastas tillbaka i tiden till sitt eget mellanstadium och högstadium och livet tunt omkring. Jag log igenkÀnnande mÄnga gÄnger till beskrivningar av musik, klÀder, godis och mycket annat. Lite seg i början men fortsÀtt att lÀsa.

Gunilla

2023-11-16

Det bÀsta och roligaste jag lyssnat pÄ pÄ mycket lÀnge! Jag Àr tvÄ Är Àldre Àn Morgan och kommer frÄn samma trakt sÄ igenkÀnning var jÀttestark. Samtidigt en öm, rolig och hoppfull skildring av hur det Àr att vara en ung kille. Mycket lÀrorikt för en medelÄlders mamma med tvÄ tonÄrssöner. TACK Morgan för Ärets bÀsta skratt och mycket mycket underhÄllning! /Gunilla