(50)

Quidditch genom tiderna: Harry Potter Hogwarts Biblioteksbok

e-bok


Sedan den publicerades har Quidditch genom tiderna varit en av de mest populÀra böckerna i Hogwarts library. LÀst av Harry Potter, Hermione Granger och mÄnga fler, det Àr den viktiga guiden till trollkarlsvÀrldens favoritspel.

KartlÀgger sin resa frÄn Queerditch Marsh pÄ 1000-talet till dagens sofistikerade sport, Quidditch genom tiderna kommer att visa dig ögonblicken av spÀnnande triumf och förkrossande förtvivlan (som att stödja Chudley Cannons) som Àr en del av spelet Quidditch.

LÀr dig allt om spelets historia och spelregler, frÄn nÄgra av de 700 regelbrotten (och vilken VM-finalen sÄg dem alla begÄs) till skillnaden mellan en Transylvanian Tackle och en Woollongong Shimmy.

Hyllorna pĂ„ Hogwarts Library Ă€r ocksĂ„ hem för mĂ„nga fler fascinerande böcker. Om du har gillat Quidditch genom tiderna kanske du vill kolla in nĂ„gra av dess andra skatter: Fantastiska vidunder och var man hittar dem och Barden Beedles berĂ€ttelser. 

Minst 15 % av nettoförsÀljningspriset* av denna e-bok kommer Comic Relief och Lumos till del, för deras arbete med barn och unga. 20 % av intÀkterna gÄr till Comic Relief och 80 % till Lumos. Comic Relief Àr en registrerad vÀlgörenhetsorganisation i Storbritannien med nr 326568 (England/Wales) och SC039730 (Skottland). Lumos Àr en registrerad vÀlgörenhetsorganisation i Storbritannien med nr 1112575.

* NettoförsÀljningpris Àr priset som kunden betalar minus moms.



4.1

50 recensioner

Melvin

2022-06-22

Super intressant

Adrian

2021-06-20

Riktigt bra