(5)

Queerlequin: Kristallgrottan

ljudbok och e-bok


"Kim fattar vinken och tar ett fastare tag om Theresa, andas nÄgra gÄnger, retsamt. Tungkysser varje vrÄ av örat. Ilningarna skjuts ut likt tusen stjÀrnfall. Tungan trÀffar varenda liten nerv och Theresa vrider runt under henne. Som om hon vill ta sig loss och stanna kvar pÄ samma gÄng."

Theresa och Jessica har sagt att de inte Àger varandra men trots det öppna förhÄllandet har de inte haft nÄgon vid sidan om pÄ fem Är, de har halkat med i strömmen av monogami och blivit som de flesta andra par. Men nÀr Jessica möter en lÀkare pÄ sjukhuset i Mexico finner Theresa ett annat Àventyr dÀr hemma.

Kristallgrottan Àr del av serien Queerlequin, medveten erotik som inkluderar alla.

Queerlequin-serien bjuder pÄ lÀttsam kiosklitteratur som alla kan identifiera sig med, underhÄllningslitteratur med normbrytande karaktÀrer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kÀrleken och erotiken.

Queerlequin-serien bjuder pÄ erotisk litteratur alla kan identifiera sig med, underhÄllningslitteratur med normbrytande karaktÀrer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kÀrleken och erotiken.


UpplÀsare: Ida Olsson
LĂ€ngd: