(490)

På en helt vanlig bondgård med familjen Jansson

ljudbok och e-bok


Gamle farbror Emil behöver hjälp med att ta hand om bondgården i Vimmerby, och familjerna Jansson och Yolmaz ställer givetvis upp. Det finns bara ett litet problem: I båda familjerna har barn och vuxna bytt roller med varandra, och föräldrarna är på värre hyss-humör än någonsin. När de ska försöka lära sig allt om livet på landet förr i tiden spårar det ur rejält. Snart är barnen inlåsta i snickerboa medan de vuxna försöker mjölka kor, bråkar om vem som ska vara storbonde, och bara i farten kidnappar en hel buss full av pensionärer. Ändå blir den här semestern på landet precis vad stadsborna behöver.

När Martin Widmark, författaren till böckerna om LasseMajas detektivbyrå, skriver om familjen Jansson kan allting hända.



4.5

490 recensioner

Erika

2024-01-27

Vad bra den va den var super mega rolig och skojig

Emmy

2024-01-14

Det här är bästa ljudboken som finns i hela världen🥔🫒🌽🌶🫐🍒🌽🍅🫐🍒🥝🍒🫐🥝🥥🥭🍅🍒🥥🫑🫒🍒🫐🍅🥐🍒🫐🫑🍅🥕🌶🫑🫒🍅🥝🫐🥕🥬🌽🌶🫑🍅🧄🫒🍓🫐🥝🥒🥕🫐🥦🥬🫑🫐🍒🥒🌽🌶🥦🥝🫒🌽🍅🌶🍒🍓🥬🌶🥦🍓🥔🍒🥥🍅🫒🌶🍒🍓🥥🥭🫐🍓🍅🍌🍋🥑🍒🏝🏢🌋⛰🏟🏘🏝🏤🏗🏡🏢🏘🏠🏟🏰🏢🏝🏟🏜🏠🏚🏢🏥🏪🏠🏥🏚🏞🏗🏡🏥🏤🏚🏣🏠🏢🏯🏤🏥🏚🏠🏡🏥🏚🏡🏞🏠🏡🧱🏚🏟🏢🏗🏥🏚🏤🏡🏅🏆🥇🎟🎗🏆🏅⚾️🎏🥉🎑🥈⚽️🎗🏆🎐🎁🥈🎏🎑🥈🎋🎁🥈🎏🥎🎁🎇🧧⚽️🎗🏆🎑🥎🥎🥈⚽️🥉🎏🎑🥈🏅🥇🥏🥎🎁🥈🥇🏈🥉🥎⚽️🏆🥇🥈🥎⚽️🥉🎾🥈🏆🥎🥉🎗🥇🥈🏆🥎🥏🏅🎗🥉🏅🎾🥏🥎🥉⚽️🥏🥇🏅🥎⚾️🥉🥇🏅🥈🥎🎗🥉🏅🎑🥈🥎🎗🥉🥇🥈🏅🥉🏒⚽️🎐🥇🥈🥎🥉⚽️🏅🥈🥇🏒⚽️🥉🥇🏅🥈🏒🥉⚾️🎐🥈🏒🎳⚽️🏅🥇🥈⚾️🥎🥉🥈🎑🎐🥎🥉🎗🥎🥇🥈🏆🎏🎐🎗🥉🥈🎐🎑🥎🥈🥉🎐🎑🎗🎁🥈🏝🏡🏗🏛🏘🏠🏚🏜🏚🏗🏘🛖🏠🏯🛖🏘🏠🧱🛖🏜🏞🪨🏗🛖🏜🏞🏢🏝🛖🏛🧱🏝🏠🏡🏘🏝🏡🏞🏜🏝🏡🏠🏜🏚🧱🏡🏛🏠🏠🏜🏛🏟🧱🏟🛖🏝🛖🏠🏟🏚🧱🏔🏘🏞🏚🏟🧱🏛🏝🏞🧅🥕🥥🍅🌶🍓🥕🫑🥬🌶🥝🥖🥕🌽🌶🍑🍓🥬🌶🥥🥔🫓🥕🥒🍏🦌🦓🐮🐕‍🦺🐯🦓🦌🦬🐅🐯🐂🦄🦬🐈🦝🐮🐃🐈🐈🐯🐮🦓🦌🦬🐴🐐🐽🦌🐂🐅🐑🐽🦌🐴🐂🐅🐗🦓🦬🐄🐂🐃🐑🐏🐽🐂🐅🐆🐽🐏🦬🐃🐂🐄🦬🦌🦓🦓🐈🦬🐅🐆🐈🐂🦓🐈🐮🦓🐅🐂🐄🦓🐈🐮🐅🐂🐷🦄🐑🦌🐪🐪🦌🐑🐃🦓🐄🦓🦌🦬🐪🐃🐄🦬🦌🦓🐪🐄🐃🦓🦬🐮🐮🦌🦬🐃🐷🐪🥲🥰😍🤑🤗😋🥰🤩🤭🤑😝😋🥰🤪🤪😇😍😝🤭🤑🤪😋🥰😋🤪😛🤭😝🤑😋🥰😍🤭😝😗🥲🥰😜😚☺🤑🤪😋😛🥰🤪😋😗😝😚😇☺😛🦓🦓😇🤗🐂🦓😇🐑🐪🤑🐃🦓😇🤩🐷🐂🤭😍🐑🤭🐑😇🐂🐈🐅🦄😇😍🐂🐷😍🤩🐪😋🐷🦄🐄🦓🐈🐅🤩🦄🐄🐷🐂🐄🐑🦓🤗🤗🐷🤭🐑😇🤭🦄🐪🐃🐑🐄🐑🤭🦄🐪🐃🐑😇🤭🐃🐪🤗😇🤩😍🦄🐷🐪😍🤩🦄🐷🐃🤩😍🐪🤩🦄🐃🐪🐷😍😍🦄🤩😍🐃🐪🤑🦄🤩😍🐃🐪🐷🦄🤩😍😜😛🤪😚😶🤑😋😜😑🤭🤑😝😜🤐🤪😝🤑🤭😋🤪😜😋😛🤪😝🤑😚😍😋🤪😗😚😝🤪😜😋😚😜🤪😛☺😝😍🦬🦌🐮🐮🐄🐃🦓🐮🦬🐷🦙🐫🦓🐈🐮🐄🐃🦬🐐🦓🐮🦬🦓🐃🐄🐷🐮🦓🐈🐆🐅🐂🐮🦓🦬🐴🐅🐯🦁🦓🐈🦁🐱🦧🐺🐕‍🦺🦮🐱🐕🦧🐕‍🦺🐺🐩🐈‍⬛🐈🦓🐈🦓🦁🐃🐆🦓🐈‍⬛🦁🐄🐴🦓🦬🦓🦌🦬🐯🐈🦓🐈‍⬛🐮🐯🐅🫐🍓🥝🥖🧄🥬🫐🌽🫑🥒🫒🧄🥔🍓🌶🥥🧄🥒🥒🌽🫐🥑🍓🫐🥑🥬🍅🍒🫐🥔🐷🐷🐷🦒🦒🐴🐴🐴🐷🐩🐆🐩🦓🦬🐮🐃🐈🐮🐈‍⬛🐄🐃🦌🦬🐮🐄🐷🐃🐪🦬🦌🥕🫑🍓🥒🥑🥬🍓🫑🥕🌶🫑🥕🧄🥒🫒🫑🥕🌽🧄🥒🥥🥕🌶🫑🥒🧄🥦🌽🥕🫑🌽🌶🥖🌶🌰🥦🧄🌶🥖🌰🥖🥦🧄🌰🌶🥐🥦🧄🌰🥬🫑🌶🥦🧄🏡🏚🏠🏥🏭🏤🏬🏚🏠🏣🏤🏥🏠🏚🏬🧱🏥🏗🏠🏚🏬🏣🏥🧱🏚🏞🏡🏥🏣🧱🏪🏠🏭🏥🏣🏤🏪🏫🏬🪨🏣🧱🏫🏭🏪🏪🏭🏠🏥🏣🏤🏪🏠🏭🏥🏣🏤🏪🏬🏠🏣🏤🏥🏬🏪🏠🏠🏭🏡🏤🏥🏚🏡🏭🏤🏥🏥🏯🏤🏠🏪🏡🏅🥇🥉⚾️🥎🥇🥉🏅🎗⚽️🏅🥉🥇🎟⚽️🎗🏆🥈🥇🥉🎟🥾🥿🩴🛍🎒🛍🎒👒🩴👢🎒🥿🎩🥾🩰🎒👒🥿🎩🥾👝👒👞🥿🥾🎒👜👘🥿👞🥾🩴🛍🩰

Mucht

2023-12-09

Jag ääääääälskar familjen Jansson böckerna☺️! En av mina favorit böcker!