(1456)

Projekt jul

ljudbok och e-bok


"Projekt jul Àr en vÀlskriven feelgood om kÀnslor av utanförskap och hur de kan överbryggas om man slÀpper sina egna förutfattade meningar. Trevlig och romantisk lÀsning." Anette Nilsson, BTJ

Julen Àr instÀlld! Eller?

I den pittoreska lilla staden Wetherley ser julen inte ut att bli som den brukar.

Merry Shaw har en deprimerande jul framför sig. Hon hade tÀnkt tillbringa den med sin pojkvÀn i hans tjusiga hus, nyförlovad och lycklig. Men nÀr hennes frieri inte riktigt gÄr som förvÀntat stÄr hon plötsligt hemlös och ensam inför julen. Var ska hon bo, och var ska hon tillverka sina doftljus till sitt nystartade företag?

Cole Robinson Àr nyskild och saknar sina barn som flyttat till Kanada med sin mamma. För att slippa tÀnka pÄ det, lÀgger han ner Ànnu fler arbetstimmar i sin byggfirma jul eller ej.

SÄvÀl Merry som Cole har bestÀmt sig för att julen Àr instÀlld i Är. SÄ hur i hela vÀrlden kommer det sig att de plötsligt blir ansvariga för att arrangera stadens julfirande?

Tack vare en hÀrlig samling familj och vÀnner, en livlig liten stad, lite snö och en mistel hÀr och dÀr, blir julen mer glittrande och magisk Àn Merry och Cole nÄgonsin kunnat förestÀlla sig.


UpplÀsare: Hedvig Lagerkvist
LĂ€ngd:

4.0

1456 recensioner

Pijago

2024-01-14

Typisk rom-com julbok, den innehÄller alla vanliga tropes och klyschor men gör vad den ska dvs Àr lite smÄmysig med julstÀmning. helt ok

katja

2023-12-28

Mysig julbok

Annika

2023-12-14

En sÄ bra och varm bok full av fin vÀnskap. Inga skurkar eller elaka mÀnniskor. Inte nÄn gastkramande spÀnning heller för den som mÄste ha det. En bok att mÄ bra av nÀstan hela tiden!