(6)

Profetians tid

e-bok


VÀrlden Àr i kaos efter attentatet i Malmö. Lina Hultberg har utsetts som ansvarig för den kommande utredningen och hon befarar det vÀrsta nÀr det gÀller Marcus och Maria. Snart befinner hon sig i ett inferno av hÀndelser dÀr fienden hela tiden tycks byta skepnad.

Kommissarie Bartoli i Rom utreder tvÄ mord med ockult bakgrund. NÀr fallet tar oanade vÀgar hinner det förflutna ikapp honom och en gammal utredning blir Äterigen aktuell.

Carl-Henric von Wolterup kommer över en gammal bibel som ser ut att kunna leda honom till hemligheten. Ska han lyckas knÀcka koden sÄ att den urÄldriga profetian om VerkstÀllaren slÄr in? Har man tolkat profetian rÀtt? Vad Àr egentligen sanningen?

Profetians tid Àr den sista delen i Blodsbandskrönikan. Författaren har hÀmtat inspiration frÄn historiska och nutida verkliga hÀndelser som vÀvts samman till en spÀnnande berÀttelse i högt tempo.



4.3

6 recensioner

Jt.bocker161212

2023-07-10

đŸŒčBara WoW vad var det jag just lĂ€ste đŸ€” Vilken bok vilken SpĂ€nnande Nagelbits BladvĂ€ndare denna bok Ă€r vĂ€ldigt bra Skriven & den hĂ„ller ett högt Tempo hela boken igenom &  jag gillade hur varje nytt kapitel börjar med Datum, Tid & År. Men jag saknade boken vid varje tillfĂ€lle jag var tvungen att lĂ€gga den ifrĂ„n mig sĂ„ som đŸ¶ & flytt. Detta Ă€r en Deckar/Thriller i vĂ€rldsklass &  jag hoppas sĂ„ pĂ„ att den skulle kunna bli en Film jag skulle Ă€lska den❀ 💜💜💜💜💜 av 5stđŸŒč

Lars

2022-03-31

VĂ€grar att lĂ€sa ut denna, dĂ„ jag inte vill att den skall ta slut. Fredrik för tusan, mera mera đŸ€—