(440)

Prodigy

ljudbok och e-bok


Andra boken i Legend-serien

En vecka har gÄtt sedan June och Day med nöd och nÀppe lyckades fly frÄn Los Angeles och Republiken med livet i behÄll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrÀttningspatrull som trodde att det i sjÀlva verket var honom de tog livet av. June Àr nu Republikens mest eftersökta förrÀdare.

Desperata efter hjÀlp vÀnder sig June och Day till Patrioterna - en rebellgrupp som vigt sina liv Ät att fÄ Republiken pÄ fall. Men gÄr det att lita pÄ Patrioterna? Eller har de sjÀlva, utan att inse det, blivit brickor i det mest skrÀmmande av politiska spel?

Prodigy Àr den efterlÀngtade uppföljaren till Legend, och den andra delen i Marie Lus dystopiska trilogi - som avslutas med Champion.

MARIE LU [f. 1984] Àr en amerikansk författare vars böcker sÄlt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som sÄldes till 26 lÀnder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard - den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet gick rakt in pÄ New York Times bestsellerlista.

»Marie Lu bevisar att bok tvÄ inte behöver spela andrafiolen. Prodigy Àr en ren njutning att lÀsa.« Los Angeles Times

»Gör plats i kalendern och unna dig lyxen att lÀsa Prodigy under en eller tvÄ lÄnga lÀsstunder. Du kommer att bli omtumlad!« The New York Journal of Books


UpplÀsare: Ove Ström
LĂ€ngd:

4.2

440 recensioner

Amanda

2024-03-31

HjÀrtskÀrande

Cilla

2023-10-15

Asbra bok

Lova

2023-07-25

Bra bok, dÄlig upplÀsare