(110)

Pretty Little Liars #2: Felfri

ljudbok och e-bok


En New York Times Bestseller

Böckerna bakom TV-succén

4 miljoner sÄlda ex!

»Sara Shepard gör ett fantastiskt jobb. Med mystik, intriger och verklighetsnÀra karaktÀrer tar hon med sina lÀsare till en vÀrld av falska, instÀllsamma och bortskÀmda snorungar.« | TEEN READS

I den andra boken i dundersuccén Pretty Little Liars fortsÀtter signaturen A att sÀtta skrÀck i de forna bÀstisarna Spencer, Aria, Emily och Hanna. De fyra var oskiljaktiga tills den gemensamma kompisen Alison - som kÀnde till gÀngets mörkaste hemligheter - försvann spÄrlöst för tre Är sedan.

Nu har Alisons döda kropp hittats nergrÀvd i en trÀdgÄrd, men A fortsÀtter att trakassera dem. Om det inte var Alison som skickade alla hotfulla meddelanden - vem Àr det dÄ? Eftersom vÀnnerna varit inblandade i en olycka som de tystat ner vÄgar de inte gÄ till polisen. I stÀllet tvingas de allt djupare in i en hÀrva av lögner. Och en sak Àr sÀker: Den mystiska A sitter inne med tillrÀckligt mÄnga snaskigheter för att kunna förgöra dem.

SARA SHEPARD Àr en amerikansk ungdomsboksförfattare vars Pretty Little Liars-serie Àr inspirerad av hennes uppvÀxt i en förort till Philadelphia. Böckerna har sÄlt i över fyra miljoner exemplar och gett upphov till den omÄttligt populÀra TV-serien med samma namn.


UpplÀsare: Kristina Leon
LĂ€ngd:

4.0

110 recensioner

Anonym

2022-10-20

Bra, 2an Àr mer spÀnnande.

Maria

2021-08-15

Onödigt melodramatiska, naiv och ganska ointelligent bok för en vuxen lÀsare.

Ted

2021-05-16

Den var bra hÀnde dock inte skit mycket.