(39)

Precis som Kerstin

ljudbok och e-bok


Precis som Kerstin Àr den fjÀrde delen i den prisbelönta serien om Kerstin. Helena Hedlund skildrar en modern Bullerbyn med en stor dos humor, vardagsspÀnning, lek och kÀnslor som kÀnns i hela kroppen. Perfekt för höglÀsning!

Till den hÀr boken finns en lÀrarhandledning.

Det finns tvÄ saker som Kerstin önskar mest av allt pÄ jorden. Att det ska bli en vit jul och att bebisen i Kerstins mammas mage inte ska födas pÄ sjÀlvaste julafton. Men Kerstins gÄrd Àr ful och lerig och mammas mage ser ut som om den snart ska spricka. Och hur ska önskningarna kunna uppfyllas om man varken tror pÄ tomten eller gud? NÀr Kerstin blir bjuden pÄ pyjamasparty till en tjej i klassen fÄr inte Gunnar komma bara för att han Àr kille. Varför Àr det sÄ? Och varför ska alla ha Äsikter om att just Kerstin och Gunnar Àr bÀsta kompisar?



4.8

39 recensioner

Sara

2024-02-06

Alla böckerna i serien Àr underbara, mysiga och roliga och perfekta för kvÀllshöglÀsningMin son Àlskade dem och levde sig verkligen in i Kerstins alla kÀnslor och dilemman. Ibland skrattade sÄ att vi grÀt och det brukar inte hÀnda varje dag precis. Rekommenderas verkligen!

Lina

2023-09-20

Jag och min dotter Àlskar böckerna om Kerstin! VÄr absoluta favorit!