(245)

Postcard killers

ljudbok


Medierna kallar dem The Postcard Killers. De Àr unga, vackra och vÀlutbildade - och de skÀr halsen av unga mÀnniskor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad dÀr de dödat Àr rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.

Nu har de kommit till Stockholm. Det inser Dessie Larsson, journalist pÄ tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack. Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare frÄn New York, dras hon motvilligt in i vÄldsverkarnas vanvettiga vÀrld. Jacob Kanon har varit mördarna hack i hÀl i ett halvÄr, och hans skÀl Àr djupt personligt. Hans dotter Kimmy Àr ett av deras offer. Han har bara ett mÄl i livet: De ska jagas till helvetet fryser.

Jacob och Dessie befinner sig snart i en accelererande spiral av vÄld och död. Vilka Àr mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas? Till slut ÄterstÄr bara en rasande kamp mot klockan - och tusen kilometer norrlÀndsk asfalt...

Postcard Killers Àr ett unikt romanprojekt mellan svenska Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson. Den Àr en internationell thriller i halsbrytande tempo och med rader av vÄldsamma vÀndpunkter.



4.0

245 recensioner

Tapani

2022-11-17

Synd att den inte var lÀngre!

ingela

2022-01-15

Ingela sÄ spÀnnande fantastisk bra upplÀsare

Kjell

2021-07-31

En riktigt bra bok 👍