(79)

Porslinskvinnan

ljudbok och e-bok


NÀr jag föddes hade jag inga goda odds att överleva! Livet fick en tuff start och min familjs tillvaro vÀndes upp och ner. De rekommenderades att lÀmna mig till ett avlastningsboende, för det skulle bli extremt jobbigt att vÄrda mig hemma. Men de tÀnkte aldrig tanken att lÀmna bort sin lilla dotter! Mina förÀldrar har alltid fokuserat pÄ lösningar. Med deras stöd och med stor envishet och styrka har jag bevisat att jag klarar av detta liv.

Denna bok ger dig inblick i hur det Àr att leva med svÄr benskörhet och inte passa in i samhÀllet pÄ nÄgot sÀtt. Jag berÀttar om svÄra utmaningar och drömmar som jag uppfyllt, som ingen trodde skulle vara möjliga!

Ingenting hindrar oss mÀnniskor frÄn att nÄ vÄra drömmar. Denna bok handlar om detta och mycket mer.



3.9

79 recensioner

Tytti

2024-01-22

Mycket tĂ€nkvĂ€rt och som folk gnĂ€ller om smĂ„ sĂ„r och allt möjligt som man ska bara hĂ„lla truten om . Tillhör inte den kategorin och blir Ă€nnu mer aktsam att gnĂ€lla över huvudtaget om struntsaker . Vilken hĂ€rlig kĂ€mpe 😋🙏 .

Ruzica

2024-01-03

En fantastiskt kamp om livet , jag skall aldrig klaga mer nÀr jag fÄr ont ! Lycka till med dina framtida planer , jag tror pÄ dig ! Rosa

monica

2024-01-02

Intressant och gripande.