(1)

Pocahontas - Det stora loppet - En berättelse om lojalitet

ljudbok


Tillsammans med Nakoma tränar Pocahontas inför det stora höstloppet där de både ska springa, simma, paddla kanot och hoppa från en hög klippa. Warrior Kokoum tror inte att tjejerna är starka nog att vinna. Och plötsligt, mitt i loppet, behöver Nakoma hjälp. Ska Pocahontas vara lojal och hjälpa till? Eller ska hon satsa på att vinna själv istället?

© Disney. All rights reserved.

Lyssna på magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Bli förtrollad av DISNEYs fantastiska värld. Följ med på äventyret och upplev magin med Musse Pigg, Långben, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Anna, Elsa, Snövit, Lejonkungen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana och alla de andra från DISNEYs skattkammare. Spetsa öronen och låt dig uppslukas av det oändliga universumet!

© Disney. Alla rättigheter förbehållna.



3.0

1 recension

Vendela

2023-06-18

Bra men kort