(596)

Playground

ljudbok och e-bok


Playground – en annan sida av Lars Kepler.

Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjÀrta stÄr stilla under fyrtio sekunder. NÀr hon ÄtervÀnder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en vÄldsam hamnstad dÀr de styrande hÄller pÄ att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten.

Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lÀmnar det militÀra och försöker leva ett stillsamt liv nÀr nÄgonting fruktansvÀrt hÀnder. Tillsammans med sin femÄrige son hamnar hon i en bilolycka. PÄ sjukhuset upptÀcker lÀkarna en blödning frÄn sonens kranskÀrl. För att kunna operera honom mÄste de stanna hans hjÀrta.

Ingen kan svara pÄ om de mÄnga vittnesmÄlen frÄn tillfÀlligt döda bara beror pÄ att hjÀrnan reagerar panikartat pÄ syrebristen som uppstÄr nÀr hjÀrtat stÄr stilla. Men Jasmin törs inte ta risken. Hon vet att hennes son inte kommer att klara sig tillbaka till livet pÄ egen hand om hamnstaden finns pÄ riktigt.

Den andra sidan Ă€r en mycket farlig plats och farligast av allt Ă€r lekplatsen – playground.


UpplÀsare: Angela Kovacs
LĂ€ngd:

3.5

596 recensioner

Birgit

2023-11-06

Skulle ha gett 5 stjÀrnor om boken hade ett annat slut. Boken var nÄgot över nÄgot annat som jag har lyssnat pÄ. Kunde inte sluta att lyssna för jag var tvungen att se hur boken slutade. Fast slutet inte var den bÀsta för mig sÄ rekommenderar jag den. Mycket spÀnnande och intressant. Tyckte ocksÄ om upplÀsaren.

Anonym

2023-08-26

SĂ€tter fart pĂ„ hjĂ€rncellerna.đŸ€”

Alexandra

2023-07-20

Man har en tung kÀnsla igenom hela boken som fÄr en att vilja ta sig vidare för att fÄ svar!