(61)

Plan B

ljudbok


Av författaren till "Sju jÀvligt lÄnga dagar"

Bens kompisgÀng lÀmnade college med storslagna drömmar. Nu ska de fylla trettio, och inget har blivit som de tÀnkt sig. Ben ska skilja sig, Lindsey Àr arbetslös, Chuck Àr fortfarande en clown och

Alison Àr lika olyckligt kÀr som alltid. Den femte personen i gÀnget, Jack, Àr visserligen en hyllad fi lmstjÀrna, men med ett kokainberoende, vilket vÀnnerna bestÀmmer sig för att ta pÄ allvar. NÀr deras planer pÄ att sÀtta sig ner och prata med honom misslyckas, formas plan B: en kidnappning.

"Plan B", Jonathan Troppers debutroman, utkom i USA Är 2000 och handlar om ett kompisgÀng i kollektiv trettioÄrskris. Jonathan Troppers böcker har toppat försÀljningslistorna, översatts till ett tjugotal sprÄk och Àven fi lmatiserats. Plan B Àr Troppers femte roman pÄ svenska.

Om författaren

Jonathan Tropper Àr född 1970 och bor delvis i New York, delvis i Los Angeles. Hans böcker har hyllats av sÄvÀl kritiker som lÀsare och hösten 2014 kommer fi lmatiseringen av Sju jÀvligt lÄnga dagar pÄ bio. Jonathan Tropper skriver Àven manus för film och tv, och Àr utbildad lÀrare i engelska och kreativt skrivande.

Om upplÀsaren

Anders Sahlman Àr född 1979 och Àr frilansande kommunikatör och förelÀsare. Han Àr Àven kÀnd som standupkomiker och skÄdespelare och har medverkat i flertalet humorproduktioner pÄ scener och pÄ TV.

facebook.com/anicenoise

www.anicenoise.com


UpplÀsare: Anders Sahlman
LĂ€ngd:

3.4

61 recensioner

Malin

2021-01-20

Gav upp efter 5 min. Klarar inte av upplÀsaren.