(1)

Pimpa - Pimpa reser till Afrika

ljudbok och e-bok


Pimpa fÄr ett brev med en inbjudan till en födelsedagsfest för sina tre vÀnner Leo, Olle och krokodilen Kokko. SÄ börjar Ànnu ett Àventyr för vÄr prickiga vÀn. En spÀnnande berÀttelse som tar med bÄde unga och gamla lyssnare pÄ en resa över hav, öknar och skogar, i hopp om att hitta Afrika.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2016 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga Egmont

Pimpa Ă€r en glad hund med röda prickar. Tillsammans med sin vĂ€n och Ă€gare Armando – en man med imponerande mustasch och plommonstop – ger hon sig ut pĂ„ fĂ€rgstarka och roliga Ă€ventyr. Varje berĂ€ttelse bjuder pĂ„ en vĂ€rld fylld av nya vĂ€nner, fantasi och nyfikenhet.

Tecknaren Francesco Tullio Altan skapade Pimpa som en present till sin dotter 1975. Sedan dess har över 150 berÀttelser med Pimpa publicerats och sÄlts i fler Àn 6,5 miljoner exemplar. Pimpa har ocksÄ haft huvudrollen i flera framgÄngsrika program som producerats av det stora italienska tv-bolaget RAI.

Nu Àr Pimpa redo att bli en lojal följeslagare för en ny generation. Böckerna Àr perfekta för sÄvÀl smÄ barn som deras Àldre syskon, och hela familjen kan njuta av Àventyren tillsammans.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2001 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga Egmont