(304)

Pengabrevet

ljudbok och e-bok


Vinteridyllen gÄr i kras pÄ skidanlÀggningen i Sunne nÀr Annelis farbror Ville hittas svÄrt misshandlad i skidliften. Ingen förstÄr vem som skulle vilja skada den gamle mannen. Polisen stÄr som handfallen och nÀr Ville dör pÄ sjukhuset blir Anneli fast besluten att sjÀlv försöka ta reda pÄ vem som Àr mördaren. Har Villes död nÄgot att göra med kuvertet fullstoppat med pengar som hon sÄg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon fÄr frÄn hans advokat?

Samtidigt har Anneli haft en tuff period pÄ skidanlÀggningen dÀr hon jobbar. NÀr vd:n ovÀntat slutar tar den trevlige och charmige Petter över. Men Àr han den person han utger sig för att vara?

PengabrevetÀr en spÀnnande och underhÄllande mys och relationsdeckare som utspelar sig i de vÀrmlÀndska skogarna.

KARINA JOHANSSON föddes 1969 i vĂ€rmlĂ€ndska Sunne, en plats hon fortfarande Ă€r trogen och gĂ€rna Ă„terkommer till i sina böcker. Hon jobbar som journalist pĂ„ lokaltidningen Fryksdalsbygden. Sommaren 2006 tog livet en vĂ€ndning för Karina – hon blev diagnosticerad med Addisons sjukdom. Skrivandet blev ett sĂ€tt att handskas med sorgen som kom av insikten om att hon inte skulle överleva utan mediciner. Förutom att skriva och mĂ„la Ă€r hon en hĂ€ngiven skidĂ„kare.


UpplÀsare: Mimmi Kandler
LĂ€ngd:

3.7

304 recensioner

Anonym

2024-04-12

Lite fjortisvarning pÄ karaktÀrerna och vÀldigt tunn handling. inte som de tidigare böckerna författaren skrivit.

Anna

2024-03-24

DĂ„lig historia som inte ”höll ihop”! Ingen bra inlĂ€sare, passar bĂ€ttre för barnböcker!

Björn

2024-02-19

klurig och bra