(14)

Paus- Andas

ljudbok


Paus- Andas

Stanna upp och bara var hÀr och nu, denna korta medation med fokus pÄ din andning kommer hjÀlpa dig att bli mer nÀrvarande och mer fokuserad i nuet. Din andning Àr en viktig del och oftast den första övningen som ingÄr i medietion och mindfulnss. med hjÀlp av denna övning Àven kallad aningsankaret kommer du i kontaktmed och lÀr kÀnna din andning. Med hjÀlp av denna övning kommer du kunna kjÀnna dig mer grundad och mer i nuet.

Första ljudspÄret Àr med musik och andra Àr endast tal, vÀlj den som passar dig bÀst

Ge dig sjÀlv möjligheten att slappna av och ge dig sjÀlv nÄgra minuters vila varje dag

Camilla Gyllensvan Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon Àr utbildad i ACT och Mindfulness, KBT och driver ett utbildningsföretag med fokus pÄ att utbilda privatpersoner och organisationer i kommunikation och ledarskap samt hÄller internationella NLP utbildningar.

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut ljudböcker samt skrivit boken NLP kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017, som ocksÄ översatts till engelska 2018 och boken Tips frÄn Coachen 2018, bÄda utgivna av Mindboozt Publications, samt Àr medförfattare i boken om SjÀlvsabotörer utgiven 2018 för mer information besök

www.camillagyllensvan.se