(28)

Oskuld i Paris

ljudbok och e-bok


NÀr Gardenia kommer till Paris Àr hennes sjÀl ren och oskuldsfull. Efter en rad tragedier stÄr hon utblottad, och den enda mÀnniskan i vÀrlden som kan hjÀlpa henne Àr hennes moster Lily. Som medelpunkt i det utsvÀvande pariserlivet drar Lily in Gardenia i en tillvaro av lyx och flÀrd som för evigt kommer att flÀcka ner hennes ungdomliga oskuld. Och nÀr den stilige men mystiske greve Hartcourt gör intrÀde, förÀndras Gardenias sjÀl för all framtid...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


UpplÀsare: Ida Olsson
LĂ€ngd: