(3)

Orka torka

ljudbok och e-bok


Orka torka Àr en bok om de dÀr som stÀndigt smiter undan och de dÀr som alltid mÄste prestera pÄ topp. Latmaskar kontra prestationsprinsar och prinsessor.

Ester, Malte, Milo och Nova gÄr i samma klass. Fyra totalt olika personer med fyra helt olika sÀtt att agera och reagera pÄ.

Orka torka Àr en berÀttelse om att göra allt eller inget, om nÀr det vÀrsta som kan hÀnda hÀnder, om psykisk ohÀlsa, om lÀttja och flit.

Orka torka Ă€r en del av den femte dubbelboken i crossoverserien DÖDSSYNDERNA. Serien bestĂ„r av sju dubbelböcker - en om varje dödssynd. Varje dubbelbok kan lĂ€sas frĂ„n tvĂ„ hĂ„ll. Det Ă€r du som lĂ€sare som bestĂ€mmer vilken version du vill ha först - ungdomsupplevelsen Orka torka eller vuxenvarianten Knega kollega?

Alla böcker i serien utspelar sig bland ungdomar och vuxna pÄ Höglandaskolan. I Orka torka följer du fyra klasskompisar. I Knega kollega följer du fyra kollegor.

Varje bok i serien DÖDSSYNDERNA vrider och vĂ€nder pĂ„ en dödssynd i taget. Hur funkar vi mĂ€nniskor? Hur blir vi som vi blir? Vad Ă€r ont och vad Ă€r gott? Vad Ă€r medfött och vad kan vi pĂ„verka? Vad gör vi för vĂ„r egen skull? Vad gör vi för andras? Var gĂ„r vĂ„ra grĂ€nser för vad som Ă€r ok? Vad visar vi utĂ„t? Vad hĂ„ller vi för oss sjĂ€lva? Alla har vi gĂ„tt i skolan. Alla tror vi oss kĂ€nna vĂ„ra kompisar och kollegor. Men vad hĂ€nder om vi skrapar lite pĂ„ ytan och kommer in under skinnet?


UpplÀsare: Hippas Eriksson
LĂ€ngd: