(1012)

Operation Nordvind

ljudbok och e-bok


En före detta officer vid ett hemligt specialförband och en kvinnlig analytiker dras in i en dödlig jakt pÄ terrorister med tusentals svenska liv som insats.

Gustav Sterner Àr en före detta officer vid SÀrskilda skyddsgruppen (SSG), Försvarsmaktens hemliga specialförband. Under ett pÄgÄende uppdrag i Centralafrika fÄr han reda pÄ att hans fÀstmö omkommit i en smitningsolycka. Han lÀmnar livet som operatör och lever ensam med minnena.

Fem Är senare bevittnar han en kallblodig avrÀttning i Stockholms södra skÀrgÄrd och Àr sjÀlv nÀra att bli mördarnas nÀsta offer. Han kontaktar Katarina Wallin, analytiker hos den militÀra underrÀttelsetjÀnsten och tidigare kollega vid SSG. Hon har uppgifter frÄn den franska sÀkerhetstjÀnsten som tyder pÄ att en grupp terrorister befinner sig i Sverige. Med ont om tid och tusentals svenska liv som insats tar de upp jakten, men anar inte att spÄret kommer leda dem lÄngt utanför Sveriges grÀnser och att de stÄr inför upplevelser som kommer att förÀndra dem för alltid.


UpplÀsare: Reine Brynolfsson
LĂ€ngd:

3.7

1012 recensioner

Nicklas

2024-02-14

grym bok!

Christer

2024-01-04

SpÀnnande, kanske nÄgot vÀl macho

Jimmy

2023-09-08

Helt ok.