(87)

Operation Citadell

ljudbok och e-bok


Tyskland i april 1943. Hitler utfÀrdar den hemliga ordern "Operation Citadell" som hade som mÄl att visa att Tyskland var oövervinnerligt. SS-Stormdivision Wotan tar sig an uppdraget och kastar sig med huvudet före in i slaget om Kursk. Ett blodigt pansarslag som snabbt utvecklades till en mardröm dÄ Wotan snart hamnade i underlÀge pÄ den ryska stÀppen ...

Leo Kessler Àr en pseudonym som anvÀndes av den brittiske författaren och militÀrhistorikern Charles Henry Whiting (1926-2007). Han skrev cirka 350 böcker, bÄde skönlitteratur och fackböcker. Han skrev bÄde under eget namn och under flera pseudonymer, bland annat Duncan Harding, Ian Harding, John Kerrigan, Duncan Harding, Klaus Konrad, K.N. Kostov och Duncan Stirling.



3.4

87 recensioner

Fredrik

2022-02-05

Ruskig historia

Dexter

2020-07-18

Boken var sisÄdÀr. Ibland spÀnnande och realistisk ibland helt vÀrdelös. Det som förtog mycket av boken var upplÀsare saknar kunskaper om tyska sprÄket och om militÀra termer. Samtidigt var redigeringen bedrövlig. Mitt i nÄgot spÀnnande stycke kan det uppstÄ en paus pÄ 4-8 sekunder, för att sedan fortsÀtta. Detta gör att boken tappar.